BRA VANOR FÖR LIVET

25 augusti 2017

Igår kväll hälsade vi på hos HY i Majorna, inte för att njuta av deras sköna behandlingar. Utan istället för att pratat om vårt koncept ”bra vanor för livet” Inspirera, väcka tankar och för att skicka med tips hem.

Ett helt gäng härliga kvinnor hade kommit för att lyssna, kul och inspirerande för oss.

Vi pratade dels om hur vi lägger upp vårt koncept, hur vi hjälper till att skapa bra vanor för livet på åtta veckor. Att det handlar om att hitta sitt sätt, alla är vi olika men sällan helt ensamma i känslan eller de erfarenheter vi bär. Vi coachar därför individuellt fast med en grupp som bas.

Vi tror mycket på gruppens betydelse, och den energin vi ger och får av varandra. Att göra något tillsammans och inte känna sig ensam är en skön och ofta stark känsla. Som oftast gör det lättare att nå sina mål.

Under kvällen diskuterade eller pratade vi i grupper om vikten att:

Planera

Hitta sitt varför?

Sätta stora och små mål

Prioritera

Att göra det

Inget konstigt, och de flesta har med sig dessa verktygen från jobbet men har svårare för att ta med det in i sitt privatliv. Det behöver inte vara några märkvärdiga eller storslagna mål eller varför, det enda och det viktigaste är att det kommer från dig själv.

För vissa kommer detta helt naturligt, medan andra fastnar någonstans på vägen. Och det är just er vi vill hjälpa. Under åtta veckor hjälper, inspirerar och guidar vi just dig till ”bra vanor för livet”  När åtta veckor har passerat och du följt vår plan för dig, kommer du klara dig helt själv (eller i alla fall utan vår hjälp).  Vi vet att det går, det krävs engagemang och det vet vi att du kommer att hitta.

Nästa omgång startar 12/sept 2017 och anmälan görs till info@greenkallin.com läs mer om allt praktiskt HÄR.

Önskar er alla en fin helg

/kram Emma