HOS FLORAMOR OCH KRUKATÖS

29 september 2017

Igår kväll hade vi fått förtroendet att hålla en mingelföreläsning hos Floramor och Krukatös. på temat ”Flow i verkligheten”

 

Vilken magisk kväll det blev, tänker framförallt på vädret och miljön. Såklart även på vår härliga publik. Som inspirerade oss till att bli våra bästa jag.

Det är så vi jobbar försöker göra varandra bra och locka fram det bästa av varandra, låter kanske självklart. Tyvärr är det inte alltid självklart för alla. Allt för ofta gör vi helt tvärtom, oftast omedvetet eller av vana. Av olika anledningar, avundsjuka, ditt eget dåliga samvete eller för att vi inte ens reflekterat över att vi påverkar personer i vår omgivning.

 

Varför inte ge varandra ett extra leende, uppmuntran eller komplimang? Både för att det känns fint i ditt eget hjärta, men också för att du med största säkerhet även kommer få något tillbaka. Inte alltid i stunden, men med en gnutta tålamod kommer du märka att det du ger det får du tillbaka.

 

”Flow i verkligheten” för mig handlar bland annat om det, att göra val som gör mig glad och på så sätt kan jag sprida bra energi till personer i min omgivning.

 

För att nå dit krävs att jag lyssnar på mitt hjärta. Tar mig tid att prioritera det som är viktigt för mig, det kommer sedan påverkar mina nära och kära på bästa sätt. Det handlar om att planera min tid och att se till att faktiskt göra det jag vill och behöver.

 

Det funkar inte alltid, ibland kommer verkliga problem i vägen. Men att då kunna gå tillbaka och hålla fast vid detta sättet att tänka och förhålla sig till vardagen hjälper i alla fall mig att känna mig lycklig och nöjd i livet 😉

Camillas och mitt nya motto är ”gör det rätt att välja rätt” inspirerat av Sille Krukow

Kram

/emma