GREEN & KALLIN I DAGENS INDUSTRI

26 oktober 2017

Stolta och glada över artikeln om oss i Dagens Industri av Cathrine Hofbauer.

Den före detta höjdhopparen Emma Green har sadlat om och ska tillsammans med tidigare idrottsledaren Camilla Kallin få företagen att höja ribban för de anställdas prestationer. Tydlighet, hållbarhet och prestation är ledorden.

I en elitidrottares liv handlar det mesta om att prestera på topp vid rätt tillfälle. Samtidigt kan det hända mycket på vägen som är utom ens egen kontroll.

”Jag har alltid tänkt att man gör så gott man kan med de förutsättningar som finns. Sedan finns det saker man som idrottare inte kan styra över, men har du gjort förberedelserna på bästa sätt har du i alla fall förutsättningar att lyckas så bra som det går”, säger Emma Green.

Tillsammans med kollegan Camilla Kallin, som har närmare 30 års erfarenhet av ledarskap vill hon nu hjälpa företag och dess anställda att prestera på ett hållbart sätt.

 

Läs hela artikeln HÄR.