DEN PERFEKTA KÄRLEKEN

2 januari 2018

Jag tror att vi krånglar till det och får det enkla att bli så svårt att vi missar att göra det.

Vi prioriterar helt enkelt fel göranden, för att vi har lurat hjärnan att tro, att det är så svårt att göra rätt. Och socialamedier gör att hjärnan tror att allt måste vara ”perfekt.”

Jag undrar om det funkar som i Tomtens verkstad? Att det är ett gäng människor som bestämmer i sin verkstad vad som är ”perfekt.” Undrar var den ligger? Kanske bredvid Nisse-staden, där Tomten bor 😉

Jag har inte träffat någon som inte vill känna kärlek och ändå är det så många som säger att de inte känner den och säger att de ger upp.

-Va, säger jag… vad menar du?

De har byggt upp tankar kring att kärleken skall se ut och vara på ett speciellt sätt, ”perfekt” helt enkelt. De har helt missat att det är så enkelt att Kärlek är en känsla som du känner en skön känsla i kroppen av. Oavsett vad det är eller hur det ser ut.

Låt nu januari bli den månad du tillåter dig att känna vad du känner, fokusera på att notera när du känner dig härlig i kropp och själ. Ägna sedan resten av ditt liv att göra de prioriteringar som behövs för att göra det som är perfekt för just Dig!

Önskar er alla ett lugnt och vänligt 2018