OM BRA VANOR FÖR LIVET

Susanna Tunberg, 3 barns mamma med svårt att prioritera och hitta tid till sig själv. Hon gick en åtta veckors kurs hos oss.

”Jag har i många år försökt komma igång med träning, få ett hälsosammare liv och trivas med min kropp igen (efter 3 barn). Tidigare har jag gått ut 100% och kört järnet i 2 veckor, sen har jag gett upp. Kroppen har gjort ont och orken har tagit slut. När jag blev uttagen till att bli coachad av Emma och Camilla, blev jag både livrädd och lycklig.

Denna gången handlade resan om att komma i kontakt med mig själv, min kropp och inte minst min knopp. Emma och Camilla fick mig att börja från början, även om jag var otålig till en början är jag såhär i efterhand så glad över att de höll tillbaka mig. Och på så sätt fick mig att skapa bra vanor för livet.

Idag är jag en mer hälsosam person som springer flera gånger i veckan. Jag stressar eller tvingar inte fram något, jag gör det med glädje och vilja!

Alla som får chansen att bli coachade av Emma och Camilla kan känna sig lyckliga. Det kommer inte bara förändra kroppen utan även hela själen, inifrån och ut”

/Susanna