NÄTVERKSYOGA MED HEALTH REDUX OCH GREEN & KALLIN

YOGA FRUKOST & PRAT 

6/11 – Lär dig planera för framgång.

18/12 – Hitta ditt varför.

19/2 – Hur sätter jag smarta mål?

22/4 – Prioritera hållbart.

24/6 – Motivationen till att göra det.

26/8 – Och sedan då?

 

 

TID: 09:30-11:30

PLATS: Göteborg

PRIS: 6 TRÄFFAR 4.500 kr (ex moms)  eller 950 kr För enstaka tillfällen.

VAD INGÅR & VAD GER DET DIG?

Träffen inleds med YOGA & sköna rörelser tillsammans med Sofie från Health Redux. Därefter serveras frukost, och till den presenterar Green & Kallin temat för dagen. Ni kommer under våra träffar få ta del av vår framgångsrika modell till att ”prestera med glädje”.

Varje träff har ett tema ur Green & Kallins prestations modell, som vi får chansen att djupdyka i tillsammans. Under vår avslutande träff syr vi ihop allt.

Önskar du boka eller har övriga frågor:

greenkallin@healthredux.se

 

 

VEM ÄR CAMILLA? Impulsiv och snabbtänkt ledare. Provar gärna nya vägar och har ett högt tempo. Funkade bra för mig tidigare då det

fanns tid för återhämtning. Idag när jag har familj och barn, kräver mitt sätt att vara bättre planering och prioritering.

VAD HAR DU GJORT? Skapat förutsättningar för andra att prestera. Vågat följa mitt hjärta och älskar känslan att se glöden tändas hos andra. Jag har 30 år av ledarskap med mig, varit verksam inom både idrott, stat, kommun & näringsliv. Min utbildningsresa började med en vårdutbildning och fortsatte senare med idrott, ledarskap, management, beteende, kommunikation och hälsa både nationellt och internationellt. Och, min utbildningsresa pågår fortfarande då jag tror på vikten av att behålla lusten för att lära och utvecklas.

DINA 3 BÄSTA TIPS FÖR FRAMGÅNG? Skapa ett stabilt socialt liv där du prioriterar de relationer som ger dig energi och ett gott skratt när du som mest behöver . Prioritera din kropp både fysiskt och mentalt. Låt hjärtat vara med i dina beslut och ta dig tid att andas.

 

VEM ÄR SOFIE? Kroppsterapeuten, yogaläraren, den personliga tränaren som vill få dig att utvecklas och hitta kraft fysiskt och mentalt. Jag behöver stillhet i naturen för att må bra, träning, yoga likaså.

VAD HUR DU GJORT? Jag har varit aktiv med jobb inom hälsa på olika sätt i över 10 år, olika former, olika mycket. En konstant utveckling och framåtsträvan både inom yrket och personligt. Jag är och har varit verksam både som anställd och egen, jag har ex jobbat på gym, på massagekliniker, yogastudio och utomlands för resebolag. Variation skapar olika erfarenheter som jag flätat samman till där jag är nu, alla möten har skapat mitt sätt att möta dig som klient där du är nu.

DINA 3 BÄSTA TIPS FÖR FRAMGÅNG? Hitta stillheten- att våga stanna upp. Lär känna dig själv, på riktigt. och utmana dig själv- i stort som smått.

 

VEM ÄR EMMA? Emma Green, före detta höjdhoppare. Jobbar numera bland annat med wellness och som inspirationsföreläsare tillsammans med Camilla Kallin. På temat ”prestera med glädje”

VAD HUR DU GJORT? Jag slog igenom 2005 med ett VM brons, som 21 åring, i mitt första internationella seniormästerskap. Därefter följde en lång rad mästerskapsfinaler (EM, VM & OS) med flertalet medaljer. Min elitidrottskarriär har gett mig erfarenheter jag aldrig skulle kunnat få på annat sätt. Den har tagit mig igenom extrema känslor av alla slag. Jag har presterat och jag har lärt mig förstå vad som krävs för att kunna prestera hållbart.

DINA 3 BÄSTA TIPS FÖR FRAMGÅNG? Lita på dig själv. Fyll på med inspiration. VÅGA.

 

 

 

I SAMARBETE MED: