Emma Green och Camilla Kallin

EMMA

Jag har tränat och tävlat i höjdhopp på högsta internationella nivå i 15 år. Har flertalet pallplaceringar på internationella mästerskap och med friidrotten har jag rest över hela världen.

Jag vet av egen erfarenhet att medaljen både har en fram – och en baksida. Hur det känns att befinna sig i ovisshetens vakum och hur det påverkat min person och prestation. Det har gett mig unika lärdomar som jag bär med mig i livet utanför idrotten.

Jag vet vad som krävs för att prestera på topp och har lärt mig att fokusera på rätt saker vid rätt tillfällen.

Under alla år som aktiv har jag ingått i en träningsgrupp även om jag utövat en individuell idrott. Gruppen har varit avgörande för min individuella prestationen, för glädjen och för motivationen. Tillsammans är vi starka.

lär mer på: emmagreen.se

CAMILLA

Jag har varit ledare  inom idrotten, både nationellt och internationellt, i närmare 30 år och 15 år som chef i olika organisationer däribland kommunen.

Jag har stor kunskap och lång erfarenhet av ledarskapets och gruppens betydelse för prestationen. Jag har känt på medaljens fram- och baksida och vet hur det påverkar mig som människa och på så sätt min prestation.

Jag vet vad som krävs för att prestera oavsett nivå och sammanhang och hur livets olika delar påverkar oss med full kraft när vi minst anar det. Det har gett mig en unik erfarenhet och kunskap som jag med stor empati och lyhördhet, gärna delar med mig av.