TEAMBYGGANDE

– På ett hållbart & levande sätt.

Förra veckan hade vi en teambyggnadsdag för Riv och Sanering i Väst. Som är ett växande familjeföretag med vision att göra  branschen mer hållbar för både människa och miljö.

Green & Kallins intentioner var att: Göra varandra bra & Det skall vara lätt att göra rätt. I den andan har vi tillsammans under en längre tid planerat denna dag, då vi på förhand visste vilka utmaningar i form av språk och kulturvariationer som finns på företaget.


Vi byggde hela konceptet från start med hjälp av vår egna prestationsmodell Green & Kallin modellen, som är skapad för att kunna prestera med glädje. Och baserade alla övningar på deras dagliga verklighet.

När de kom och vi började att prata, så märkte vi att det pratades runt i rummet samtidigt och vi insåg då att de hade börjat att hjälpa varandra med översättningen så att alla skulle kunna hänga med i sammanhanget. Gruppen själva löste alltså vår största utmaning med språkvariationerna genom att göra varandra bra!

Det engagemang som gruppen visade oss var helt grymt, det var superkul att få köra vår modell fullt ut med ett heldagsupplägg.

Det visade sig att i gruppen fanns det flera ämnen till reklamare, då de drog till med hisspitch i världsklass när de beskrev vad de gör, varför och hur.

Nu fortsätter de att arbeta på hemmaplan med temat – det skall vara lätt att göra rätt.
Det skall bli kul att träffas om ett tag igen och höra deras reflektioner på hur denna dag gav dem effektivare och gladare vanor i deras arbetsvardag.

Tacksamma för förtroendet,

Emma & Camilla

Andra inlägg

TACKSAMHET

Vad är det som gör att vi så ofta glömmer av vad det är vi egentligen vill göra? Innan sommaren hade vi en frukostaktivitet med

Läs mer »

LJUSET FLÖDAR & GER NYA KRAFTER

Nu märker vi att ljuset sakta men säkert börjar komma tillbaka, inte ens en snöblandat regn på en grå himmel kan hålla tillbaka eftermiddagens ljus. Något vi är

Läs mer »

SNÄLLA NYA ÅRET

Vi hoppas att 2019 blir ett snällt år, på alla möjliga plan. Att vi kan vara snälla mot varandra, snälla mot oss själva, snälla mot

Läs mer »